Meppeler Handelsvereniging

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Parkeren in Meppel
P1 Stadhuis / Centrum Onbeperkt € 1,35/uur of dagkaart a € 6,50
P2 Parkeergarage Keyserstroom Onbeperkt € 1,35/uur of dagkaart a € 6,50

Openingstijden: ma t/m vr 07.30 - 21.30 uur en zaterdag 07.30 - 20.30 uur.
P3 Bleekersland Onbeperkt € 1,35/uur of dagkaart a € 5,-
P4 Grote Akkerstraat AH terrein, geen gemeentelijk terrein
P5 Kromme Elleboog max. 2uur, € 1,70/uur
P6 Koekoestraat Onbeperkt € 1,35/uur of dagkaart a € 5,-
P7 Vledderstraat Onbeperkt € 1,35/uur
P8 Vledder Onbeperkt € 1,35/uur of dagkaart a € 5,-
P9 Ogterop Onbeperkt € 0,70/uur of dagkaart a € 2,50
P10 Kratonstraat Onbeperkt € 0,70/uur of dagkaart a € 2,50

De parkeerautomaten zijn geschikt voor muntgeld en pinpas. Door de toepassing van Dip & Go, hoeft er bij een kaartbetaling op de parkeerautomaat geen pincode meer te worden ingegeven. De parkeerder voert zijn of haar bank- of creditkaart in en accepteert (nadat het saldo aan de bankzijde is geverifieerd) de transactie zodra hiervoor bevestiging wordt gevraagd door de parkeerautomaat. Dit voorkomt fraude door skimming. U kunt in de binnenstad van Meppel ook belparkeren. Dit kan op de parkeerplaatsen, die niet op een parkeerterrein achter een slagboom liggen. Bij belparkeren betaalt u parkeergeld met de mobiele telefoon. U betaalt per minuut en de betaling vindt achteraf plaats.

Oplaadpunt elektrische auto's

In het centrum van Meppel zijn ook parkeerplaatsen met een oplaadpunt voor elektrische auto's. Deze bevinden zich aan de Grote Oever ter hoogte van de splitsing met de Kinkhorststraat. Adres voor navigatie: Grote Oever 160.

Parkeeradvies

U kunt langparkeren op het Stadhuis (P1), linksboven het Stadhuis, zoals aangegeven op bovenstaande kaart. De straatnaam voor uw navigatiesysteem: Mallegatsgracht of De Boompjes, 7941 Meppel. Winkelroute centrum; vanaf parkeerplaats linksaf langs het Mallegat en dan rechtsaf via de Molenstraat


Meppel