Meppeler Handelsvereniging

Meppelbon

Meppelbon

Voorbeeld van de Meppelbon

De Meppelbon begint aan een vierde jaargang en als het aan het bestuur van de Meppeler Handelsvereniging ligt komen er nog vele jaren bij. Vanwege het succes in 2013 t/m 2015 is besloten vanaf dit jaar ook de mogelijkheid te bieden aan andere bedrijven en instellingen om de bonnen, resp. € 5,-, € 10,- en € 20,-, te bestellen bij Stichting De Grote Trek voor de eigen medewerkers en/of bijvoorbeeld zakelijke relaties uit de regio

Koop lokaal

Hoe meer Meppelbonnen in omloop, hoe meer er wordt besteed bij lokale ondernemers, de leden van de Meppeler Handelsvereniging. Ondernemers kunnen dat zelf bevorderen door ook hun medewerkers en relaties een Meppelbon kado te doen. Op deze manier snijdt het mes van twee kanten.

Bij wie te besteden

Vanaf begin november staat er een lijst op de website van de Meppeler Handelsvereniging met alle leden die deelnemen aan deze actie. Uiteraard zit er bij ieder uitgegeven pakketje bonnen ook een lijst van acceptanten, voorwaarden en spelregels. De Meppelbon 2016 is in te leveren t/m 31 december 2019.

Bedrijven

Door uw medewerkers en relaties De Meppelbon te geven, heeft u iets unieks en stimuleert u de lokale economie. Voor informatie en bestellingen: Sjouke Koopmans, tel 0522-252753 of per e-mail info@grotetrekmeppel.nl.

Consumenten

Consumenten kunnen de Meppelbonnen kopen bij Boekhandel Riemer Barth, Woldstraat 5, Meppel en de Bruna, Hoofdstraat 83, Meppel.


Meppel